علیرضا مصدقی، مدیر پروژه خودرو اطلس سایپا عنوان کرد تولید آزمایشی این خودرو برای انجام تستهای مختلف از جمله تستهای تصادف و عابر پیاده آغاز شده تا مجوزهای رسمی را دریافت کند.
بیشتر بخوانید:
وی افزود این خودرو در اردیبهشت سال ۱۴۰۲ به تولید انبوه خواهد رسید و مدتی بعد نیز روانه بازار خواهد شد.
مدیر پروژه اطلس سایپا در ادامه گفتههای خود بیان کرد قصد داریم خودرو اطلس را در چهار تیپ مختلف به بازار عرضه کنیم. در واقع این خودرو در ۲ تیپ با گیربکس دستی به شکل ساده و آپشندار و همچنین در ۲ تیپ با گیربکس اتوماتیک به شکل ساده و آپشندار روانه بازار خواهد شد.
مشخصات فنی سایپا اطلس
سایپا اطلس قرار است با یک موتور 1.5 لیتری 4 سیلندر با نام M15-GSI تولید و به بازار عرضه شود. این پیشرانه میتواند قدرتی برابر با 92 اسب بخار و گشتاور 137 نیوتنمتر را به تولید برساند. از ویژگیهای این پیشرانه میتوان به استاندارد آلایندگی یورو 5، هدرز و زمانبندی متغیر سوپاپهای ورودی یا VVT-i اشاره کرد.
بهطور کلی این پیشرانه بهواسطه تغییرات اعمال شده در دورهای پایین قدرت بیشتری را بههمراه دارد و مصرف سوخت آن نیز نسبت به قبل کاهش پیدا کرده است. قدرت تولید شده از این پیشرانه توسط گیربکس CVT با قابلیت تعویض دنده مصنوعی 6 سرعته به چرخها منتقل خواهد شد. این گیربکس توسط شرکت پانچ بلژیک به تولید رسیده است.
امکانات رفاهی و ایمنی سایپا اطلس
سایپا اطلس در مدل فول آپشن خود از امکانات رفاهی و ایمنی متعددی چون رادار نقطه کور، استارت دکمهای، دوربین ۳۶۰ درجه، نمایشگر لمسی ۷ اینچی با قابلیت اتصال مستقیم به گوشی موبایل، سامانه کنترل شروع حرکت در سربالایی، سامانه کنترل پایداری برقی، تریم داخلی دو رنگ، سانروف برقی دو حالته، شیشهها و آینههای برقی، تهویه الکتریکی دستی، سنسور باران، سنسور نور، سنسور فشار باد تایر، محدودکننده سرعت، صندلیهای برقی برای بعضی تیپها، کروز کنترل و فرمان کمکی برقی بهره میبرد.
۵۸۵۸